Online therapie en begeleiding

Online therapie

De fysieke deur van mijn thuispraktijk is tijdelijk gesloten, maar het venster van online therapie staat voor je open! Ook tijdens deze coronatijden kan ik je blijven ondersteunen en begeleiden.

Videogesprekken zijn een volwaardig alternatief zolang de coronamaatregelen gelden. Op deze manier wordt je therapie niet abrupt onderbroken.

Ook voor nieuwe cliënten is deze vorm van begeleiding een mogelijkheid omdat fysieke afspraken nu afgeraden worden.

De videosessies gebeuren in een beveiligde omgeving. Ik stuur je vooraf een eenvoudig stappenplan zodat je weet hoe het werkt.

Ik hoop dat ik je snel opnieuw in real life mag ontmoeten voor psychotherapie in mijn praktijk of voor wandeltherapie in de natuur.

Blijf niet met je zorgen zitten en durf hulp vragen... Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

tele-therapie, video consultatie, ehealth, social distancing bij therapie, online begeleiding, online gesprek, online psychotherapie,
									online sessie, chatten, videocall, videochat, videoconference, videobellen consultatie, internet therapie

Praktisch

Op voorhand moet er niets op je computer/smartphone/tablet geïnstalleerd worden. Ruime tijd voor onze geplande sessie bezorg ik je per e-mail een link naar mijn beveiligde online praktijkruimte.

Net zoals een face-to-face gesprek zal dit online gesprek 45 minuten duren. De kostprijs voor deze begeleiding blijft hetzelfde (zie tarieven) en wordt betaald via overschrijving.

Gelukkig kan ik dankzij videobellen je therapie toch voortzetten! Ook bij nieuwe aanmeldingen kan de intake via deze manier gebeuren.

Neem gerust contact met me op bij vragen of voor een afspraak: e-mail Cindy Huskens